7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSocialCinci candidați pe un loc la Academia de Poliție

Cinci candidați pe un loc la Academia de Poliție

Înscrierea la Academia de Poliție s-a încheiat iar concurența pentru locurile din facultăți, forme de învățământ, locuri bugetate sau cu taxă, se anunță acerbă, circa cinci candidați pentru un loc.

Până la această dată, toți candidații înscriși au susținut inclusiv evaluarea psihologică, în baza unei planificări a Centrului de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne, anunță Academia de Poliție.

Pentru cele 138 de locuri din cadrul Facultății de Poliție, atât pentru forma de învățământ cu frecvență, cât și pentru frecvență redusă, s-au înscris 997 de candidați, ceea ce înseamnă o concurență de peste 7 candidați pentru un loc.

Pentru cele 350 de locuri destinate Facultății de Ştiinţe Juridice şi Administrative, specializarea Drept, s-au înscris 1.230 de candidați atât pentru forma de învățământ cu frecvență, cât și pentru frecvență redusă pentru care se percepe taxă de școlarizare.

În acest an, pentru Facultatea de Poliție de Frontieră au fost aprobate 25 de locuri pentru care candidează 253 de persoane, zece candidați pe un loc.

Pentru cele 25 de locuri repartizate Facultății de Jandarmi s-au înscris 288 de candidați. Totodată, pentru cele 40 de locuri scoase la concurs de Facultatea de Pompieri, s-au înscris 156 de candidați, dintre care 12 sunt femei.

Toți candidații înscriși la Academia de Poliție vor susține proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice în perioada 24-29 august, iar în zilele de 1 și 2 septembrie este planificată proba de evaluare a cunoștințelor.

Cele mai citite

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...
Ultima oră
Pe aceeași temă