Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primarul Ion Lungu (captură TV)

Primarul Ion Lungu (captură TV)

Cine mai poate intra sau ieși din orașul Suceava

Trenurile nu mai iau călători pentru Suceava, iar pasagerii din vehicule sunt legitimați.

Mihai Diac 0 comentarii

Situația concretă de la Suceava imediat după impunerea carantinei totale a fost prezentată, luni, într-o declarație telefonică, de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

„Multă lume mă sună și mă întreabă ce se întâmplă. Eu le spun în felul următor: la Suceava astăzi este la fel ca ieri, cu o singură excepție: că s-a creat acest perimetru de carantină și nu se mai poate intra și ieși din oraș fără ca oamenii să fie verificați. Partea bună este că această ordonanță nu ne blochează activitatea economică. Se poate desfășura normal în continuare. Oamenii din afara localității, care lucrează în oraș, se legitimează și au acces. La fel și doctorii și cei care lucrează în domeniul siguranței publice”, a declarat primarul Ion Lungu pentru postul Digi 24.

O precizare importantă este că transporturile de mărfuri care aprovizionează orașul și județul Suceava, atât pentru nevoile agenților economici, cât și pentru cele ale populației, nu vor fi oprite.

Comentarii

loading...