Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circulaţia pe Valea Prahovei a revenit la normal, după mai multe ore de aglomeraţie şi cozi pe DN 1

Circulaţia pe Valea Prahovei a revenit la normal, după mai multe ore de aglomeraţie şi cozi pe DN 1

Circulaţia pe DN1 între Braşov şi Ploieşti se desfăşoară în mod normal, informează Centrul INFOTRAFIC după ce, în jurul prânzului, pe acelaşi tronson de drum, circulaţia s-a desfăşurat în coloană, cu o viteză de deplasare de 20-30 km/h.

Iulian Budușan 0 comentarii

Traficul pe principalele drumuri din ţară tinde să revină la normal după valorile ridicate de trafic înregistrate pe tot parcursul zilei de luni, când turiştii s-au întors din minivacanţa de Rusalii.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN1 Braşov – Ploieşti, valorile de trafic s-au redus considerabil, pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, tendinţa fiind ca circulaţia să revină la condiţii normale în scurt timp, pe ambele sensuri de deplasare. De asemnea, nici pe celelalte artere principale, respectiv pe autostrăzi (A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti şi A4 Ovidiu – Agigea) şi pe raza staţiunilor de pe Valea Oltului (DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu), nu sunt înregistrate probleme majore de fluenţă a traficului", informează Centrul INFOTRAFIC.

Valorile de trafic au început să crească pe DN1 Ploieşti – Braşov, în jurul prânzului pe sensul de coborâre, din cauza numărului mare de oameni care s-au întors din staţiunile montane de pe Valea Prahovei.

Între Predeal şi Buşteni, circulaţia s-a desfăşurat în coloană pe o distanţă de 3-4 kilometri, cu o viteză de deplasare de 20-30 km/h.

 
 

Comentarii

loading...