Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată. RATB înfiinţează linia navetă de autobuze 641

Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată. RATB înfiinţează linia navetă de autobuze 641

Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată, luni după-amiaza, din cauza cauza unui autoturism care a rămas suspendat pe linia de tramvai, în zona Drumul Taberei/strada Braşov.

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a decis înfiinţarea liniei navetă de autobuze 641 pentru preluarea călătorilor.

"Pe Drumul Taberei/str. Braşov, sens Ghencea, tramvaiele liniei 41 sunt blocate din cauza unui autoturism care a pierdut controlul volanului şi a rămas suspendat pe linia de tramvai şi a avariat gardurile protectoare ale liniei 41", a informat RATB, într-o postare pe Twitter.

RATB a anunţat ulterior că s-a înfiinţat linia naveta de autobuze 641, care circulă de la Terminalul Ghencea până la Terminalul Piaţa Presei Libere.

Comentarii

loading...