Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UPDATE S-a deblocat parțial circulația feroviară între Predeal și Brașov, cu locomotive Diesel

UPDATE S-a deblocat parțial circulația feroviară între Predeal și Brașov, cu locomotive Diesel

Circulația feroviară este blocată marți seara între Brașov și Predeal, din cauza mai multor copaci care au căzut pe linie. Unul dintre arbori a căzut chiar peste un vagon al unei garnituri.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

La ora transmiterii acestei știri, sunt trenuri blocate în gările Predeal, Brașov și Dârste. Este perioada din zi când Valea Prahovei este tranzitată de trenurile de noapte, care leagă Bucureștiul de orașele importante ale țării.

---------------------------------------------------

UPDATE, ora 22,05. S-a reluat circulația trenurilor și pe firul I, între Predeal - Timișu de Sus.

----------------------------------------------------

UPDATE, ora 20.45. S-a reluat circulația cu locomotive Diesel

S-a reluat traficul feroviar pe firul II, între Timișu de Sus și Predeal, trenurile circulând cu locomotive Diesel. Pe firul I se intervine în continuare pentru remedierea deranjamentului la firul de contact, astfel încât pe acest sens trenurile să poată circula în condiții normale (cu locomotive electrice), a anunțat CFR SA.

UPDATE Șase trenuri, blocate în gări

CFR SA a dat publicității un comunicat în care face precizări referitoare la situația apărută între Predeal și Brașov. Redăm în continuare comunicatul integral:

"Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că la această oră circulaţia feroviară este întreruptă temporar între stațiile Timișu de Sus și Predeal, după ce mai  mulți arbori s-au prăbușit pe liniile de cale ferată, fiind de asemenea rupte și liniile de contact, care asigură alimentarea cu energie electrică a locomotivelor. Echipele de intervenție se află la faţa locului şi acționează cu drezine pantograf pentru tăierea copacilor şi de remedierea deranjamentelor la liniile de contact, astfel încât circulaţia feroviară să poată fi reluată în condiţii de siguranţă pe segmentul Predeal – Timișu de Sus. Până la finalizarea operațiunilor de intervenție în zona afectată, 6 trenuri de călători staționează temporar în gările Predeal, Timișu de Sus, Dârste și Brașov".

După tăierea copacilor căzuți pe linii, cel mai probabil circulația se va reșlua cu locomotive Diesel, până la restabilirea tensiunii în rețeaua de contact. În orice caz, multe trenuri vor ajunge cvu întârziere la destinație.

Comentarii

loading...