15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialCluj, directorul Aeroportului, trimis în judecată pentru luare de mită

Cluj, directorul Aeroportului, trimis în judecată pentru luare de mită

In acelasi dosar este trimis in judecata si omul de afaceri Ioan Bene, cel care i-ar fi dat mita lui Ciceo un imobil de locuit, care ulterior a fost si finisat de firma omului de afaceri Ioan Bene (Constructii Napoca), scrie actualdecluj.ro.
Advertisement

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a celor doi – David Ciceo si Ioan Bene – inca de anul trecut, insa in cadrul Camerei Preliminare, judecatorii au apreciat ca unele probe din rechizitoriu nu ar fi fost administrate legal. Procurorii au contestatat decizia la Curtea de Apel si au obtinut castig de cauza. Judecatorii Curtii de Apel s-au pronunatat, astazi, in favoarea procurorilor DNA, mentinand toate probele din rechizitoriu si dispunand trimiterea celor doi in judecata, conform solutiei de mai jos:

“Admite contestatia formulata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Cluj, impotriva incheierii penale fara numar din data de 15 septembrie 2017 si a incheierii penale nr.101/CP/22.11.2017 a judecatorului de camera preliminara de la Tribunalul Cluj, pe care le desfiinteaza.

Pronuntand o noua hotarare, respinge cererile si exceptiile invocate de inculpati prin aparatori. In temeiul art.346 alin.1 C.pr.pen., constata legalitatea sesizarii instantei, a administrarii probelor si a efectuarii actelor de urmarire penala si dispune inceperea judecati privind pe inculpatii C D I, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita prev. de art. 289 alin. 1 C. pen raportat la art.6 din Legea 78/2000, cu aplicarea art. 5 alin. 1 C. pen. si B I, pentru savarsirea infractiunii de dare de mita prev. de art. 255 alin. 1 C. pen. 1969 raportat la art. 6 din Legea 78/2000, cu aplicarea art. 5 alin. 1 C. pen.

Respinge contestatiile formulate de inculpatii C D I, B I si a persoanei interesate C M, impotriva acelorasi incheieri. Obliga inculpatii si persona interesata la plata sumei de cate 200 lei fiecare cheltuieli judiciare in favoarea statului. Definitiva. Pronuntata in sedinta Camerei de Consiliu din 6 martie 2018″, informeazaă site-ul actualdecluj.ro.

Cele mai citite

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă