Cluj: Tânărul care şi-a aruncat bunica de la etaj, internat la psihiatrie

Cluj: Tânărul care şi-a aruncat bunica de la etaj, internat la psihiatrie

Tânărul care şi-a aruncat bunica de la etajul 10 al unui bloc din Cluj-Napoca şi şi-a agresat bunicul este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor, fiind internat la Psihiatrie pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.

Rl online 0 comentarii

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, Nicolae Moldovan, a declarat, luni, pentru Mediafax, că tânărul fusese internat, anterior, în mai multe unităţi medicale.

”Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au reţinut că în data de 16 martie pe str. Mehedinţi din Cluj-Napoca suspectul Ionuţ Andrei H. l-a agresat fizic pe bunic, apoi a aruncat-o pe bunică de la etajul de la etajul 10 al blocului, intervenind decesul acesteia. S-a dispus începerea urmăririi penale in rem şi efectuarea urmăririi penale pentru infracţiunea de omor, făptuitorul, nepotul, devenind suspect. Raportat la faptul că acesta a fost internat, anterior, în unităţi medicale, a fost internat provizoriu la Clinica de Psihiatrie, fiind în curs de avizare procedura pentru efectuarea unei expertize psihiatrice pentru a se constata dacă a săvârşit sau nu fapta cu discernământ”, a spus Moldovan.

Vineri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au declanşat o anchetă în cazul tânărului de 23 de ani din Cluj-Napoca, acuzat că şi-ar fi împins bunica în vârstă de 79 de ani de la etajul zece al unui bloc din cartierul Mănăştur, aceasta murind pe loc.

Surse judiciare declarau atunci că tânărul şi-ar fi agresat şi bunicul, care a fost transportat la UPU Cluj-Napoca, cu fracturi.

Directorul de îngrijiri al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Monica Costin, a declarat, vineri, că bărbatul de 89 de ani prezintă fracturi la faţă şi o plagă parietală stângă.

Mama tânărului de 23 de ani susţinea că acesta este bolnav psihic şi suferă de schizofrenie paranoidă.

Comentarii

loading...