Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CNAIR: traficul rutier se va efectua în regim normal. Echipele de deszăpezire sunt mobilizate

CNAIR: traficul rutier se va efectua în regim normal. Echipele de deszăpezire sunt mobilizate

Circulaţia rutieră este deschisă pentru toate categoriile de autovehicule pe toate sectoarele de autostrăzi şi drumuri naţionale afectate de condiţiile meteorologice nefavorabile.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Drumarii intervin la nivel naţional, în ultimele ore, cu 1.016 autoutilaje şi cu circa 7.000 de tone de material antiderapant.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în perioada 19.03.2018, ora 17:00 - 20.03.2018, ora 5:00, s-a acţionat astfel: DRDP Constanţa - cu 98 de autoutilaje şi 1.071 de tone de material antiderapant, DRDP Bucureşti - 278 de autoutilaje şi 1.358 de tone de material antiderapant, DRDP Craiova - 185 de autoutilaje şi 1.459 de tone de material antiderapant, DRDP Timişoara - 153 de autoutilaje şi 1401,3 tone de material antiderapant, DRDP Cluj - 113 autoutilaje şi 727 de tone de material antiderapant, DRDP Braşov - 102 autoutilaje şi 496,5 tone de material antiderapant şi DRDP Iaşi - 87 de autoutilaje şi 161,24 tone de material antiderapant.

"În total la nivel naţional, în perioada menţionată mai sus, s-a acţionat cu 1.016 autoutilaje şi s-au răspândit 6.674 tone de material antiderapant. Menţionăm că la această oră circulaţia rutieră este deschisă pentru toate categoriile de autovehicule pe toate sectoarele de autostrăzi şi drumuri naţionale afectate de condiţiile meteorologice din această perioadă. Precizăm că reprezentanţii CNAIR SA acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă", se spune în comunicat.

CNAIR atrage atenţia şoferilor să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate. AGERPRES

Comentarii

loading...