Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod galben de grindină și descărcări electrice pentru mai multe județe

Cod galben de grindină și descărcări electrice pentru mai multe județe

Meteorologii au emis alte atenţionări nowcasting Cod galben de averse şi descărcări electrice pentru patru judeţe din vestul şi nordul ţării, valabile până la ora 17:00.

Rl online 0 comentarii

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), între orele 16:00 - 17:00, în zona de munte a judeţului Hunedoara şi la peste 1.800 de metri, dar şi în localităţile Petroşani, Vulcan, Lupeni, Petrila, Brad, Uricani, Aninoasa, Pui, Băiţa, Crişcior, Certeju de Sus, Baru, Sălaşu de Sus, Buceş, Boşorod, Bucureşci, Luncoiu de Jos, Brănişca, Ribiţa, Balşa, Vălişoara şi Băniţa, precum şi în judeţul Arad (Ineu, Şiria, Pâncota, Sebiş, Târnova, Şicula, Gurahonţ, Bocsig, Buteni, Săvârşin, Beliu, Seleuş, Almaş, Cermei, Bârzava, Şepreuş, Zărand, Tauţ, Bârsa, Petriş, Dieci, Chisindia, Brazii, Cărand, Şilindia) şi în zona de munte a judeţului Caraş-Severin, se vor semnala averse de ploaie care vor cumula local 25-30 de litri/metrul pătrat, grindină de mici dimensiuni, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.
De asemenea, tot până la ora 17:00, în judeţul Maramureş, localităţile Baia Mare, Baia Sprie, Tăuşii-Măgherăuş, Cavnic şi Deseşti se vor semnala frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă care vor cumula local 25 - 30 de litri/metrul pătrat, grindină de dimensiuni mici şi intensificări de scurtă durată ale vântului.
Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM. 

Comentarii

loading...