Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UPDATE Cod GALBEN de furtună în Bucureşti

UPDATE Cod GALBEN de furtună în Bucureşti

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit joi, până la ora 8:40, Codul galben de furtună valabil pentru municipiul Bucureşti.

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

UPDATE 9.30 Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit încă o dată, până la ora 10:00, avertizarea nowcasting Cod galben de furtună emisă joi dimineaţa pentru municipiul Bucureşti.

Astfel, între orele 8:50 şi 10:00, în Capitală se vor semnala averse care vor cumula 15 - 20 litri/mp, izolat 25 de litri/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Potrivit meteorologilor, în intervalul orar 7:40 - 8:40, în Capitală se vor semnala averse care vor cumula 15 - 20 litri/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Meteorologii au emis joi dimineaţa un Cod galben de furtună pentru municipiul Bucureşti, valabil în următoarea oră.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în intervalul orar 6:40 - 7:40, în Capitală se vor semnala averse care vor cumula 15 - 20 litri/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

În mai multe localităţi din judeţele Ialomiţa, Argeş, Giurgiu, Dâmboviţa, Teleorman, Ilfov şi Călăraşi se vor semnala averse ce vor cumula 25 de liti/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Comentarii

loading...