Prefectul Traian Berbeceanu (Foto: Facebook)

Prefectul Traian Berbeceanu (Foto: Facebook)

Comitetul pentru Situații de Urgență discută despre redeschiderea școlilor în București

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență se reunește, vineri, sub conducerea prefectului Capitalei, Traian Berbeceanu, pentru a discuta despre redeschiderea școlilor în București.

Mihai Diac 0 comentarii

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență se reunește, vineri, 5 februarie 2021, sub conducerea prefectului Capitalei, Traian Berbeceanu, pentru a discuta despre redeschiderea școlilor în București.

Ședința începe vineri la ora 10 dimineața. Alături de cei prezenți la sediul Prefecturii, la ședință este așteptat să participe, prin videoconferință, și primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Semestrul al doilea începe luni, 8 februarie, în toate școlile din România. În funcție de situația sanitară locală, în fiecare județ cursurile se vor desfășura conform unuia dintre cele patru scenarii aprobate. La București, cursurile se vor relua conform scenariului galben, cel care corespunde unei rate de infectare între 1 și 3 la mie.

Miniştrii Educaţiei şi Sănătăţii au semnat și au difuzat, vineri, un ordin comun în care este reglementată redeschiderea şcolilor din România începând cu data de 8 februarie.

Comentarii

loading...