Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Complexului Energetic Oltenia: Zece mineri de la Cariera Roşiuţa, în greva foamei

Zece mineri de la Cariera Roşiuţa, din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO), au intrat, de miercuri, în greva foamei, cerând creşteri salariale, a transmis Mediafax.

Rl online 0 comentarii

Oamenii care protestează, miercuri, în faţa sediului CEO din Târgu-Jiu fie sunt liberi, fie în concediu.

"Suntem zece muncitori de la Cariera Roşiuţa. Nemulţumirea este neacordarea claselor de salarii. S-a promis că salariile mici vor creşte. Au crescut tot cele mari şi cele mici au rămas tot mici. La mine a crescut cu aproximativ 140 de lei, am avut înainte 1.875 de lei şi acum am 2.022. Problema nu e neapărat la mine. Eu am venit solidar cu colegii mei. La mine s-a mai dat ceva, s-au oferit trei clase, dar ei primesc 1.900 de lei”, a declarat pentru MEDIAFAX Ion Neamţu, maşinist la Cariera Roşiuţa.

Potrivit acestuia, minerii vor protesta până când li se vor rezolva problemele.

”Eu am 40 de ani, am colegi care au şi mai mult. După 20 şi ceva de ani de muncă să avem un salariu de 1.900 de lei sau de 2.200 de lei în minerit, în condiţiile care sunt, nu ni se pare corect, atâta timp cât şefii noştri au salarii de sute de milioane", a adăugat Ion Neamţu.

Printre salariaţii care au intrat în greva foamei se află şi o femeie.

Comentarii

loading...