15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialConstanța: Bărbat prins de poliţiştii de frontieră, după ce a ameninţat un...

Constanța: Bărbat prins de poliţiştii de frontieră, după ce a ameninţat un şofer cu un pistol fals

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Sectorul Poliţiei de Frontieră Cernavodă au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în apropierea satului Tichileşti, judeţul Constanţa, un bărbat a oprit în trafic un autoturism şi a ameninţat şoferul cu un pistol. Persoana aflată la volanul autoturismului a accelerat, reuşind astfel să scape.

De asemenea, bărbatul a ameninţat şi alte două persoane care opriseră pentru a vedea ce se întâmplă, acesta fugind apoi peste câmp, spre localitatea Hârşova.

La scurt timp, bărbatul respectiv a fost prins de către poliţiştii de frontieră în satul Tichileşti, iar pistolul pe care acesta l-a folosit a fost găsit ascuns într-un gard viu, fiind vorba de o armă neletală, tip airsoft.

În cadrul verificărilor, oamenii legii au stabilit că persoana respectivă are 20 de ani şi este din judeţul Constanţa. Tânărul a spus că a cumpărat pistolul neletal, tip airsoft, de pe internet şi voia îl folosească pentru a fura un autoturism.

Poliţiştii de frontieră au ridicat pistolul în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârşova.

Cele mai citite

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă