19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialConstanța: Un tânăr militar de 28 de ani s-a aruncat în faţa...

Constanța: Un tânăr militar de 28 de ani s-a aruncat în faţa trenului

Cu doar câteva zile în urmă, un caporal care păzea o unitate militară din Mamaia Sat s-a împuşcat în cap.

Trupul tânărului în vârstă de 28 de ani a fost găsit decapitat marţi, lovit de tren, în municipiul Constanţa. El a fost identificat ulterior şi anchetatorii au stabilit că acesta avea 28 de ani şi era militar la o unitate de logistică din Murfatlar, ce aparţine de Forţele Navale.

”Era angajat, din 2012, la UM 0241 din Murfatlar. Nu a fost în misiuni în teatrele de operaţiuni, iar la evaluările medicale şi psihologice, la zi, a fost declarat apt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Forţelor Navale, colonelul Corneliu Pavel.

Militarul era divorţat şi avea un copil de aproximativ şase ani, iar în momentul producerii tragediei se afla în timpul său liber.

Cazul este cercetat de o comisie a unităţii militare din care făcea parte tânărul, dar şi de procurori ai Parchetului Militar.

Un caz similar s-a petrecut la sfârşitul lunii mai, când un caporal în vârstă de 36 de ani, care păzea o unitate militară din Mamaia Sat, a murit după ce s-a împuşcat, la serviciu, cu arma din dotare.

Cele mai citite

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...
Ultima oră
Pe aceeași temă