Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Conversaţii la Muzeul Cotroceni cu regizorul şi producătorul Tudor Giurgiu

Conversaţii la Muzeul Cotroceni cu regizorul şi producătorul Tudor Giurgiu

Producătorul şi regizorul de film Tudor Giurgiu este invitatul Muzeului Naţional Cotroceni marţi, 11 decembrie, de la ora 18.00, în Salonul Cerchez, în cadrul ultimei întâlniri cu public de anul acesta, din seria "Conversaţii la muzeu".

Rl online 0 comentarii

Dialogul cu Tudor Giurgiu va fi moderat de jurnalistul Matei Martin. Cei doi vor aborda teme actuale, oferind publicului ocazia de a adresa întrebări celui care a înfiinţat la Cluj TIFF - Festivalul Internaţional de Film Transilvania.

Programul "Conversaţii la muzeu" are în centru personalităţi ale culturii române şi a fost conceput pentru a evoca, prin intermediul unor discuţii deschise şi pline de substanţă, evenimente relevante din istoria noastră, momente speciale, proiecte şi idei despre evoluţia societăţii româneşti în acest veac.

Confirmarea participării se va face până vineri, ora 10.00. la adresa [email protected] 

Comentarii

loading...