Foto Arhiva

Foto Arhiva

Craiova: Doi medici urologi de la Spitalul de Urgenţă s-au bătut în camera de gardă

Doi medici urologi de la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova s-au bătut, joi dimineaţa, în cabinetul medicilor de gardă, în momentul efectuării schimbului de tură. Poliţia Dolj a deschis o anchetă, potrivit Mediafax.

Rl online 0 comentarii

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că agresiunea s-a produs joi dimineaţa. Medicul Liviu Mugur Riza l-a lovit pe colegul său, Lucică Stoica.

„În jurul orei 8 30 politiştii Sectiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizati telefonic de un medic din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Craiova, care a reclamat faptul că a fost lovit peste ureche de un alt medic, coleg cu el. Ulterior persoana vătămată s-a prezentat la sediul Sectiei 2 Craiova, unde a formulat o plângere împotriva agresorului”, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.

Poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea situaţiei.

„Colegii mei fac cercetării pentru lămurirea stării de fapt pentru că persoana vătămată nu e hotărâtă dacă se va duce la IML sau nu. În orice caz, rănile nu sunt foarte grave”, a mai declarat Cosmin Grădinaru.

Surse medicale au declarat, pentru Mediafax, că întregul conflict dintre cei doi medici s-a produs după ce medicul agresat n-a mai vrut să contribuie pentru achiziţionarea unui aparat medical, deşi toţi colegii îşi dăduseră acceptul anterior. Cei doi au început să se jignească, iar lucrurile au escaladat.

Medicul Liviu Mugur Riza nu se află la primul conflict de acest gen, în anul 2003 el lovind cu pumnul un coleg rezident.

Comentarii

loading...