6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialCu bani din PNRR se vor face spații de colectare a deșeurilor,...

Cu bani din PNRR se vor face spații de colectare a deșeurilor, promite ministrul Mediului

O anumită parte din banii rapartizați prin PNRR va servi la amenajarea de spații pentru colectarea deșeurilor provenite din construcții și din demolări, a anunțat, marți, 15 iunie 2021, ministrul Mediului, Tanczos Barna.

“Am prevăzut în PNRR o linie specială de finanţare pentru aceste platforme de depozitare, care nu vor fi doar pentru deşeurile din construcţii, dar este unul dintre cele mai importante elemente care ar fi rezolvate prin aceste platforme, care vor fi finanţate de PNRR şi AFM”, a explicat ministrul Tanczos Barna.

Ministrul Mediului a făcut aceste precizări în cadrul unei conferințe dedicate sectorului construcțiilor.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă