18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSocialCum îşi vor petrece sărbătorile de Paşti membrii Guvernului

Cum îşi vor petrece sărbătorile de Paşti membrii Guvernului

Unii nu ştiu să gătească deloc, alţii vor mânca miel românesc gătit după reţete turceşti, iar un ministru a recunoscut, în exclusivitate, că îşi va aduce de acasă ciorbă de găină gătită de mama sa.

„Sper să nu fac exces. Am luat două kilograme în plus. O să încerc să ţin cât de cât regim”, a spus Olguţa Vasilescu.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif va petrece Paştele acasă, cu familia, în Sibiu. Bogdan Trif recunoaşte că nu se va întoarce în Capitală cu mâna goală, ci cu mâncarea sa preferată.

„Abia aştept să gust din drobul făcut de mama. Sunt băiatul lui mama, sunt singurul băiat. Mergem la biserică, la ocolit, să luăm Paştele şi apoi luăm dimineaţa cina în familie”, spune Bogdan Trif.

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, va merge câteva zile în Iordania. Pe celelalte, le va petrece acasă, în Capitală. Recunoaşte că nu prea se pricepe la gătit, iar soţia fiului său o ajută la prepararea mesei de Paşte.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, va fi în ţară şi e deja cu gândul la bucatele de Paşte. „O să fiu primul la mâncare şi ultimul care mă ridic de la masă”, spune Petre Daea.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, va fi de Paşte alături de tatăl său. Recunoaşte că îi place să şi gătească.  „Îmi place să stau în bucătărie şi să aşez reţetele, să le pun în opera”, spune Mihai Fifor.

La fel ca toţi ceilalţi bugetari, membrii Guvernului sunt liberi de vineri şi se vor întoarce marţi la serviciu.

Cele mai citite

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă