Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Cum rezolva Băsescu criza de la metrou: "Mergeam la tribunal de la prima oră"

Fostul președinte Traian Băsescu a explicat, vineri, cum ar fi rezolvat el criza de la Metrorex, dacă ar fi fost acum ministru al Transporturilor.

Mihai Diac 0 comentarii

Fostul președinte Traian Băsescu a explicat, vineri, într-o declarație la un post de televiziune, cum ar fi rezolvat el criza de la Metrorex, dacă ar fi fost acum ministru al Transporturilor.

"Mergeam la tribunal de la prima oră", a susținut Traian Băsescu. El a mai spus că "de Rădoi poți să te iei, cu condiția să o faci legal" (Ion Rădoi fiind liderul sindicatului de la Metrou). Traian Băsescu a susținut că "instanța se putea pronunța tot azi, dacă era deschisă acțiunea. Instanțele în asemenea situații reacționează foarte rapid".

Pe de altă parte, Traian Băsescu a criticat atitudinea ministrului Drulă de a nu dialoga cu liderii sindicali de la Metrou, precizând că el s-ar fi întîlnit cu sindicaliștii, la sediul Ministerului Transporturilor, dacă era ministru în acest moment.

Amintim că, înainte să fie ales președinte al României, Traian Băsescu a fost ministru al Transporturilor și primar general al Capitalei.

 

Comentarii

loading...