Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Școlile din România se închid începând de miercuri, de teama coronavirusului

Școlile din România se închid începând din data de miercuri, 11 martie 2020, drept măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizare:  Ludovic Orban a luat măsura de a mări perioada de vacanță școlară inopinată, anunțând decizia de a suspenda cursurile din învățământul preuniversitar în perioada 11 martie-22 martie inclusiv, cu posibilitatea de prelungire, măsura fiind luată pentru a-i feri pe elevi de orice contaminare.

Școlile din România se închid începând din data de miercuri, 11 martie 2020, drept măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Această decizie s-a luat la ședinta Comitetului pentru situații de urgență, ședință desfășurată la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Decizia inițială, adoptată luni seară, stabilea că școlile se închid timp de o săptămână, adică până la data de 18 martie 2020. La acel moment, în funcție de modul cum va evolua situația medicală din România, se va decide dacă se pot relua cursurile sau dacă trebuie prelungită suspendarea acestora.

Comentarii

loading...