9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSocialDacia: Peste 1.800 de maşini Duster, rechemate în service

Dacia: Peste 1.800 de maşini Duster, rechemate în service

Reprezentanţii Dacia estimează că ar putea fi afectate de o defecţiune a calculatorului de injecţie un număr de 1.826 de autovehicule marca Duster.

„Dacia a identificat posibilitatea calibrării incorecte a calculatorului de injecţie. Acest lucru poate antrena pierderea funcţiei Stop&Start şi a sistemului ESM (Energy Smart Management)”, se arată în documentul citat.

Astfel că proprietarii de maşini Duster vizaţi sunt invitaţi să contacteze „în cel mai scurt timp” un reparator din reţeaua autorizată Dacia de pe teritoriul României, pentru stabilirea unei programări în vederea verificării versiunii software a calculatorului de injecţie.

„În cazul în care se va considera necesar, se va instala o nouă versiune de softwafe”, intervenţia respectivă urmând a fi „realizată gratuit”, precizează Dacia.

Durata eventualei intervenţii ar urma să fie de 35 de minute, estimează reprezentanţii Dacia, potrivit documentului citat.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă