Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Urmărim ca sectorul agricol să devină un motor de creştere economică

Dăncilă: Urmărim ca sectorul agricol să devină un motor de creştere economică

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat miercuri că Guvernul urmăreşte ca, prin noile politici, sectorul agricol să devină "un motor de creştere economică".

Rl online 0 comentarii

"Agricultura şi dezvoltarea satului românesc reprezintă o prioritate absolută în programul de guvernare. Urmărim ca prin noile politici agricole sectorul agricol să devină un motor de creştere economică şi o sursă de locuri de muncă pentru populaţia din mediul rural, odată cu garantarea veniturilor agricultorilor, pentru a evita migraţia din mediul rural. Accelerarea modernizării agriculturii pentru a se asigura o hrană sănătoasă, necesară întregii populaţii, recâştigarea pieţei interne, un trai decent al fermierilor, reducerea importurilor şi creşterea exporturilor de produse agroalimentare sunt deziderate pe care le urmărim a fi îndeplinite", a declarat Dăncilă, la Conferinţa Naţională a Agricultorilor.

Comentarii

loading...