19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSocialDe ce cumpără româniii centrale Liepsnele – beneficiile pentru încălzire (P)

De ce cumpără româniii centrale Liepsnele – beneficiile pentru încălzire (P)

Se numără printre cele mai apreciate centrale termice pe lemne, utilizate atât în spațiile restrânse, cât și în locuințele mari.

Centrale-lemne-lipsnele.ro este unicul distribuitor de centrale Liepsnele din țară. În cadrul site-ului menționat, cei interesați găsesc o varietate de modele, clasificate în funcție de o serie de caracteristici precum puterea de încălzire, capacitatea cazanului, suprafața de încălzit, tipul de combustibil solid utilizat etc.

Ce factori recomandă gama de centrale Liepsnele ca sursă principală de căldură?

Iată care sunt principalii factori care recomandă aceste centrale ca o sursă eficientă de încălzire pe timp de iarnă, indiferent de criteriile pe care și le impune fiecare utilizator.

Autonomia – cei care doresc să beneficieze de confort în adevăratul sens al cuvântului, folosesc centrale Liepsnele pentru că se remarcă prin timpul prelungit de ardere. Astfel, cu o șarjă de încărcătură, fie lemne, brichete de rumeguș sau deșeuri lemnoase, sistemul arde până la 30 de ore fără întrerupere. Cei care optează pentru o centrală pe bază de cărbune beneficiază de o autonomie cu atât mai crescută: până la 3 – 5 zile de ardere.

Cele două caracteristici deosebite prin care se remarcă gama de centrale Liepsnele sunt arderea solidă fracționată – ce funcționează după principiul de tip lumânare, și distribuția de aer din partea superioară. Este modul în care rezultă un sistem eco – compatibil.

Rezistența termică – Dovada eficienței pe care o prezintă acestea este certificatul TUV, oferit de autoritatea germană competentă în acest sens. De asemenea, acestea fac față cu succes și șocurilor termice, încă un motiv pentru care sunt preferate de români.

Economiile – în comparație cu celelalte tipuri de combustibili, cei solizi – lemne sau cărbune – au un preț mai mic și în același timp oferă și un randament crescut, producând cantitățile necesare de energie, în raport cu consumul.

De ce este preferată gama de centrale Liepsnele?

Pentru cei care o sumă cât mai redusă pentru cheltuielile de întreținere este obiectivul principal, o astfel de centrală este preferată pentru că aduce economie de combustibil. Costurile sunt vizibil reduse, facturile sunt mai mici și cantitatea de combustibil folosită de asemenea.

Sistemul vine într-o construcție simplificată, este ușor de întreținut și nu presupune cunoștințe avansate pentru a putea fi folosit. Cenușa nu trebuie să fie îndepărtată decât de 2 ori pe lună. De asemenea, un avantaj pe care îl prezintă este faptul că nu favorizează depunerile de gudron pe corpul cazanului.

Este accesibilă întrucât poate funcționa atât pe bază de lemne și derivate ale acestuia, cât și pe bază de cărbune.

Pentru ca utilizatorii să aibă încredere că fac o investiție inspirată, aceștia beneficiează de o garanție de pana la 5 ani pentru schimbătorul de căldură, deși sistemul asigură o utilizare impecabilă până la 20 -25 ani de folosire. În cadrul paginii centrale-lemne-Liepsnele.ro sunt disponibile detalii complete cu privire la aceste centrale și la celalalte avantaje de care vin însoțite.

Cele mai citite

Ciolacu s-a întâlnit cu românii din Qatar: “Sunt ferm convins că în Qatar câștigați mult mai bine”

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în fruntea unei delegații guvernamentale în Qatar, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiește în această țară...

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...

Revolut lansează, în premieră globală, în România, refinanțarea creditelor

Revolut, banca digitală cu 3,5 milioane de clienți retail în România și peste 40 de milioane de clienți la nivel global, a anunțat astăzi...
Ultima oră
Pe aceeași temă