Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Decizie surprinzătoare luată de Radio Guerrilla, după decesul lui Andrei Gheorghe

O parte din Mansarda Radio Guerrilla va purta numele "Studioul Andrei Gheorghe”, în memoria omului de radio şi televiziune care a fost găsit decedat, luni seară, la locuinţa sa din Pipera.

Rl online 0 comentarii

"Andrei, cînd o să trecem şi noi acolo unde ai plecat tu, facem un radio. Radioul. Ăla. Cum ne-ai învăţat tu. Andrei, te iubim. Mult. Şi-o să ne fie dor de tine pînă ne vedem. Şi-ţi mulţumim din suflet că sîntem Oameni de Radio datorită ţie, că ne-ai învăţat cea mai frumoasă meserie din lume. Că ne-ai învăţat. Că ne-ai certat pe fiecare dintre noi, că ne-ai învăţat. Că simţim. De ce ai plecat, numai tu ştii, ca de obicei. Că doar nu o să dai tu explicaţii cuiva. Poate nu ţi-am spus niciodată, dar Radio Guerrilla eşti si tu, mult. Mult. Mult. Mult de tot. Foarte mult, şi-ţi mulţumim din suflet pentru asta. Ce rău îmi pare ca nu ţi-am mulţumit pentru asta niciodată. Niciodată pentru că ai dispărut”, a scris echipa Radio Guerrilla pe pagina de Facebook a postului de radio, care este în doliu, potrivit News.ro.

"De astăzi înainte, o parte din Mansarda Radio Guerrilla va purta numele tău, "Studioul Andrei Gheorghe". For evă. Ştim că o să te enerveze asta, dar n-am putut să ne abţinem. Eşti printre noi, eşti în noi. Te iubim. Îţi mulţumim pentru ceea ce suntem. E parte din tine, este Piramida ta. Ne e dor de tine şi o să ne vedem la un moment dat, să facem radioul. Respect & Love. Vorbim”, a adăugat echipa Radio Guerrilla.

Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legiştii prezenţi luni seară la locuinţa acestuia, conform unor surse judiciare. Conform surselor citate, moartea jurnalistului a avut loc în urmă cu aproximativ 12 ore.

Comentarii

loading...