Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Deţinutul evadat de la Penitenciarul Oradea a fost prins, fără a opune rezistenţă

Deţinutul evadat de la Penitenciarul Oradea a fost prins, fără a opune rezistenţă

Un deținut din Bihor care lucra la igienizarea spațiilor verzi în afara penitenciarului și a părăsit punctul de lucru a fost prins sâmbătă de poliţiştii de la ordine publică, fără ca acesta să opună rezistenţă.

Rl online 0 comentarii

Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Oradea transmis, sâmbătă, părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare, iar bărbatul riscă închisoare de la şase luni la trei ani, transmite Mediafax.

„Deţinutul Felegyhazi Şandor, în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la 2 ani închisoare pentru furt calificat, cu antecedente penale, care a părăsit, vineri, un punct de lucru exterior de pe raza localităţii Oradea, a fost capturat, sâmbătă, în jurul orei 18.30, în Oradea, de poliţiştii de la ordine publică - Poliţia Municipiului Oradea din cadrul IPJ Bihor. În momentul capturării, deţinutul nu a opus rezistenţă. Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani”, se arată în documentul citat.

Conducerea Penitenciarului Oradea a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Comentarii

loading...