Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Doctorița Monica Pop a fost amenințată pe internet pe motiv că susține vaccinarea

Doctorița Monica Pop, șefa unui spital din București, spune că a primit amenințări pe Facebook după ce a anunțat că susține vaccinarea.

Mihai Diac 0 comentarii

Poliţia Capitalei a confirmat că a fost sesizată, joi, de către managerul unui spital din Bucureşti cu privire la faptul că a fost ameninţat de către un bărbat, prin intermediul unei reţele de socializare.

Comunicatul de joi al DGPMB vine după ce doctorița Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie, anunțase că a fost amenințată pe Facebook de un bărbat cu numele George Sandu din București.

"Azi am primit pe Fb amenințare cu moartea pentru că susțin vaccinarea. De la George Sandu din București. Am făcut plângere", anunțase joi, pe aceeași rețea de socializare, dr. Monica Pop.

Comunicatul ulterior al DGPMB anunță că în prezent se efectuează cercetări de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 şi Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Potrivit Poliţiei, în conformitate cu prevederile Codului Penal, în cazul infracţiunii de ameninţare cercetările sunt declanşate la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Comentarii

loading...