14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialDoi bărbaţi care au protestat în faţa sediului PSD au fost ridicaţi...

Doi bărbaţi care au protestat în faţa sediului PSD au fost ridicaţi de Poliţie

Potrivit unor surse oficiale, un bărbat care a rupt steagul României a fost imobilizat şi dus la o secţie de poliţie pentru a se stabili contextul în care s-a produs evenimentul, relatează Agerpres.

Un alt bărbat a fost ridicat de Jandarmerie, fiind acuzat de tulburarea ordinii publice, după ce anterior acesta a fost dus la o dubă a Jandarmeriei, a fost legitimat şi i s-a comunicat că va primi o amendă, au mai arătat aceleaşi surse.

Mai multe persoane s-au strâns, joi, în faţa sediului PSD de pe şos. Kiseleff, având diferite nemulţumiri.

Unul dintre protestatari, Ion Ene, a spus că a venit pentru a-i solicita preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să semneze petiţia “Fără penali în funcţii publice”.

Vasile Pestreanu, preşedintele Asociaţiei Victoria Revoluţiei din Decembrie 89 Bucureşti, a afirmat că doreşte să se acorde indemnizaţiile de revoluţionar a căror plată a fost suspendată din 2012.

Printre protestatarii aflaţi în faţa sediului PSD s-a numărat şi jurnalistul Mălin Bot care a solicitat demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor.

Alţi protestatari au avut pancarte cu mesaje printre care s-au numărat următoarele: “Carnea este crimă”, “Eliminaţi din grădiniţe produsele cancerigene (carne roşie, crenvurşti, etc)”, “De ce iubim câinele, dar mâncăm porcul? Toate animalele simt durere, plăcere, frică şi bucurie”.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă