Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Dolj: Jandarmii au donat sânge într-un punct medical special amenajat în cazarmă

Peste 70 de jandarmi ai Grupării de Jandarmi "Fraţii Buzeşti" Craiova şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean "Mihai Bravul" Dolj au donat, miercuri, sânge, aceasta fiind prima activitate cuprinsă în programul dedicat sărbătoririi a 168 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei.

Rl online 0 comentarii

Acţiunea de donare de sânge s-a desfăşurat într-un punct medical de colectare special amenajat în cazarmă.

Prin această activitate, jandarmii doljeni susţin că doresc să dea un exemplu altor instituţii, dar şi comunităţii locale, pentru a se crea o coeziune în vederea participării la acest gen de acţiuni.

"Deşi are un caracter benevol, periodic jandarmii din cadrul I.J.J. Dolj şi G.J.Mb. Craiova, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Craiova, se implică activ şi participă la acţiuni de donare de sânge. Comandanţii celor două unităţii de jandarmi au salutat răspunsul prompt dat de colegii lor care au înţeles importanţa unui astfel de gest", au spus reprezentanţii celor două unităţi.

Jandarmeria Română a fost înființată pe 3 aprilie 1850.

Comentarii

loading...