Foto: Poliția Română / Arhivă

Foto: Poliția Română / Arhivă

Două localități de lângă București sunt în carantină. A treia intră în această seară

Localitățile Clinceni și Dobroești, din apropierea Bucureștiului, sunt în carantină, iar Bragadiru intră în carantină în seara zilei de luni, 15 martie 2021.

Mihai Diac 0 comentarii

Comuna Bragadiru din vestul municipiului București va intra în carantină în seara zilei de luni, 15 martie 2021, la ora 22, a anunțat, luni dimineață, la un post de televiziune, prefectul județului Ilfov, Daniel Zamfir.

Din județul Ilfov sunt deja în carantină localitățile Clinceni și Dobroești. Toate cele trei localități menționate au populație care lucrează aproape integral în municipiul București, ceea ce face necesară deplasarea zilnică a oamenilor în și dinspre București.

Prefectul Daniel Zamfir a subliniat că locuitorii celor trei localități aflate în carantină (inclusiv Bragadiru, din seara zilei de luni) pot intra sau ieși din comunele lor doar dacă au asupra lor legitimația de serviciu, sau o adeverință emisă de angajator, sau o declarație pe proprie răspundere care să precizeze motivul deplasării. Declarația poate fi prezentată organelor de control și în format electronic - pe telefonul mobil.

Comentarii

loading...