10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialDouă tramvaie speciale circulă în București, în cinstea Crăciunului și a Anului...

Două tramvaie speciale circulă în București, în cinstea Crăciunului și a Anului Nou

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat, luni, că va pune în circulaţie, în perioada 22 – 26 decembrie 2020, un vehicul de epocă din parcul propriu de tramvaie, pe care l-a denumit “Tramvaiul de Poveste”.

Tramvaiul, de culoare roșie, va fi decorat special pentru zilele de Crăciun.

“Într-un an dificil, cu multe schimbări şi situaţii neprevăzute, ne dorim, mai mult ca oricând, să colindăm Bucureştiul în haine de sărbătoare pentru a menţine viu spiritul Crăciunului în vremuri greu încercate”, explică un comunicat de presă transmis de STB.

“Tramvaiul de Poveste” va porni în traseu din Piaţa Presei (capătul liniei 41) circulând apoi pe Bulevardul Expoziţiei, Bulevardul Ion Mihalache, Piaţa Victoriei, cu întoarcere la Gara Basarab.

Pe de altă parte, în perioada 21 decembrie 2020 – 2 ianuarie 2021, pe linia 1 de tramvai va circula un vehicul special amenajat, denumit “Tramvaiul Colindelor”. În acest vehicul se va difuza o selecţie de colinde şi de cântece de iarnă. Acest tramvai va avea un program normal de circulație, cu opriri în toate staţiile liniei 1.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă