Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

După "Săptămâna Altfel", elevii vor sta acasă în vacanța de Paște

După "Săptămâna Altfel", elevii vor sta acasă în vacanța de Paște

După „Săptămâna Altfel”, fără cursuri, elevii vor mai sta acasă încă o săptămână şi două zile. Vacanța de Paște este programată în perioada 31 martie și 10 aprilie, iar elevii se vor întoarce la școală miercuri, 11 aprilie.

Iulian Budușan 0 comentarii

După „Săptămâna Altfel”, fără cursuri, elevii vor mai sta acasă încă o săptămână şi două zile. Vacanța de Paște este programată în perioada 31 martie și 10 aprilie, iar elevii se vor întoarce la școală miercuri, 11 aprilie.

Vinerea Mare, ultima zi de vineri înaintea Paștelui, a devenit zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează, potrivit unui act normativ promulgat de președintele României.

Pentru clasele terminale de la liceu, anul școlar se va încheia pe data de 25 mai 2018, iar elevii care vor absolvi clasa a VIII-a vor termina cursurile în data de 8 iunie 2018.

Comentarii

loading...