Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

DW: Prostituatele din Germania au ieșit să protesteze în stradă

DW: Prostituatele din Germania au ieșit să protesteze în stradă

Prostituatele din Germania au ieşit în stradă pentru a solicita suspendarea interdicţiilor impuse din cauza pandemiei, anunță un articol publicat pe site-ul Deutsche Welle (DW).

Mihai Diac 0 comentarii

Prostituatele din Germania au ieşit în stradă pentru a solicita suspendarea interdicţiilor impuse din cauza pandemiei.

Multe dintre aceste femei au venit în Germania din estul Europei iar acum nu mai pot trimite bani familiilor, relevă articolul publicat de Deutsche Welle (DW).

Jurnaliștii de la DW au găsit și o femeie venită din România, Elena, care lucrează ca prostituată în Germania. Ea spune că nu a mai putut lucra în ultimele cinci luni, ceea ce îi îngreunează situaţia, atât financiar cât şi emoţional.

 "Trebuie să muncesc şi trebuie să câştig bani," spune ea. "Am o fiică şi trebuie să muncesc pentru a o întreţine".

Articolul complet poate fi citit pe site-ul Deutsche Welle. 

Comentarii

loading...