10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialElevă din Alexandria, filmată snopind în bătaie o colegă

Elevă din Alexandria, filmată snopind în bătaie o colegă

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman, Teodora Dragole, a declarat că este vorba despre două eleve, ambele în clasa a IX-a.

”Poliţiştii de proximitate s-au autosesizat şi au demarat cercetările la scurt timp după ce pe reţeaua de socializare a fost postat un filmuleţ în care o adolescentă este agresată de alta, pe o stradă din centrul Alexandriei. Au fost identificate ca eleve în clasa a IX-a. Cele două sunt din mediul rural şi învaţă după-amiază”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Cele două fete sunt eleve la Liceul Teoretic ”Constantin Noica”, respectiv la Colegiul Tehnic ”Nicolae Bălcescu” din Alexandria.

 
În imagini se observă cum una dintre ele o loveşte pe cealaltă pe stradă şi nimeni nu intervine.

Reprezentantul IPJ Teleorman a afirmat că nu a fost depusă nicio plângere în acest caz, cele două fete urmând să fie audiate.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, Estera Stancu, a declarat, unui corespondent Mediafax, că şi la nivelul celor două şcoli la care învaţă fetele se vor face anchete interne.

”ISJ a aflat despre acest incident în urma apariţiei în spaţiul public a acelei filmări, având în vedere că incidentul a avut loc pe stradă, în afara orelor de curs. Ca atare, Poliţia desfăşoară o anchetă, dar şi la nivelul unităţilor de învăţământ la care sunt înscrise cele două eleve se vor analiza împrejurările în care s-a produs incidentul respectiv. Dacă se impun măsuri pentru fetele respective, în calitate de eleve, acestea vor fi luate la nivelul unităţii de învăţământ”, a declarat Stancu.

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă