Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fabrica de pâine, închisă de Protecția Consumatorilor

Fabrica de pâine, închisă de Protecția Consumatorilor

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) a dispus suspendarea activităţii la o fabrică de pâine din municipiul Constanţa, pentru neîndeplinirea condiţiilor de igienă pe fluxul tehnologic.

Rl online 0 comentarii

Mai mult, realizarea unor produse de panificaţie neconforme cu eticheta.
De asemenea, potrivit comisarului şef Horia Constantinescu, reprezentanţii instituţiei au aplicat, luni seară, şi o amendă de 22.000 de lei în urma verificărilor efectuate la fabrica respectivă.
Conform sursei citate, controlul efectuat la fabrica de pâine şi specialităţi de patiserie Balbo, din municipiul Constanţa, a fost iniţiat în urma identificării unui lot de produse transportate şi depozitate în ambalaje neigienice. "Am descoperit întâmplător lotul de marfă la un magazin şi ulterior am făcut o vizită la fabrică. Aici am găsit mizerie pe toată linia tehnologică, lăzi mizerabile pentru transportul pâinii şi o linie de igienizare scoasă din funcţiune. Specialităţile de panificaţie precum cornuri umplute cu ciocolată, cu gemuri de fructe, etc, erau de fapt asortate cu o pastă vegetală incertă, fără a prezenta calităţile produselor de origine, înscrise pe etichete, iar personalul avea mănuşi sanitare", a declarat Horia Constantinescu.
Inspectorii CJPC au dispus suspendarea activităţii fabricii de pâine până la finalizarea anchetei şi oprirea de la comercializare a stocului de produse. 

Comentarii

loading...