Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fațada Primăriei Capitalei va fi iluminată în roșu, de Ziua Mondială de luptă împotriva tuberculozei

Fațada Primăriei Capitalei va fi iluminată în roșu, de Ziua Mondială de luptă împotriva tuberculozei

Faţada Primăriei Capitalei va fi iluminată în roşu sâmbătă seară, de Ziua Mondială de luptă împotriva tuberculozei și va fi amenajată o expoziţie de portrete ale unor foşti pacienţi pe gardul care împrejmuieşte Grădina Cişmigiu.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Iluminarea faţadei clădirii Primăriei Capitalei se va face timp de o oră, de la 19,30 la 20,30. Evenimentul de sâmbătă este organizat de Asociaţia pentru sprijinirea pacienţilor cu tuberculoză, în parteneriat cu Primăria Capitalei, şi marchează Ziua Mondială de luptă împotriva tuberculozei.

Pe lângă iluminarea simbolică în roşu a clădirii municipalităţii, mai este organizată şi o expoziţie intitulată „Feţele tuberculozei, boala nu ocoleşte pe nimeni”, ce cuprinde 12 portrete ale unor foşti pacienţi care susţin acum public lupta împotriva tuberculozei şi a stigmatului social cauzat de această boală.

Portretele vor fi expuse pe gardul care împrejmuieşte Grădina Cişmigiu, vizavi de Primăria Municipiului București. Expoziţia va putea fi vizitată până pe 24 aprilie.

Comentarii

loading...