Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Femeia acuzată de crima de la metrou a spus că-și regretă fapta

Femeia de 35 de ani acuzată că a ucis la metrou o fată de 25 de ani a spus că-și regretă fapta.

Mihai Diac 0 comentarii

Magdalena Șerban, femeia acuzată că a ucis o fată în stația de metrou Dristor a spus că-și regretă fapta, a anunțat, vineri, avocata acuzatei, numită din oficiu.

Avocata a mai precizat că clienta ei este de acord să i se facă o expertiză psihiatrică pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii crimei.

Cu câteva ore înainte s-o ucidă pe fata de 25 de ani, la stația Dristor 2, Magdalena Șerban încercase să ucidă în același mod o fată de 20 de ani, în stația Georgian, dar această primă fată reușise să se salveze.

Comentarii

loading...