10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSocialFifor susține, pe Facebook, juriștii în uniformă

Fifor susține, pe Facebook, juriștii în uniformă

“Juriştii în uniformă au vegheat la dezvoltarea şi corecta aplicare a normelor legale interne, a reglementărilor fără de care Armata nu poate funcţiona. Felicit întregul corp profesional care activează în cadrul armei Justiţie militară pentru modul în care asigură instituţiei militare cadrul de manifestare ca partener corect, onest şi transparent al societăţii civile româneşti. Vă mulţumesc, stimaţi colegi jurişti şi magistraţi militari, pentru întreaga activitate, devotamentul şi profesionalismul cu care vă faceţi datoria pentru sporirea prestigiului justiţiei militare şi a Armatei României!”, a scris Fifor pe Facebook.

El a participat miercuri şi la marcarea a 100 de ani de la înfiinţarea Direcţiei contrainformaţii şi securitate militară.

“Recunoscută atât la nivelul intelligence-ului naţional, cât şi de partenerii noştri externi ca o organizaţie de elită, DCISM acţionează ca o structură modernă, flexibilă, eficientă, capabilă să gestioneze riscurile şi ameninţările la adresa organismului militar şi să asigure, în mod operativ şi oportun, informaţiile necesare fundamentării deciziilor factorilor de conducere militari şi politico-militari”, a scris Fifor pe Facebook.

Ministrul Apărării arată că specialiştii DCSIM acţionează după proceduri interoperabile cu cele ale structurilor similare din armatele aliate, confirmate cu rezultate foarte bune în misiunile executate în teatrele de operaţii.

“Pe umerii personalului care încadrează structurile de contrainformaţii militare stă misiunea esenţială de protejare a ţării şi ale armatei române. Le urez tuturor profesioniştilor acestei importante structuri mulţi ani înainte cu putere şi devotament, şi cu realizări pe măsura tradiţiilor centenare!”, a mai afirmat Mihai Fifor.

Cele mai citite

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Rafael Nadal, ca-n vremurile bune! Spaniolul s-a calificat în runda a doua a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, în vârstă de 37 de ani, a obținut o victorie impresionantă joi, calificându-se în runda a doua a...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...
Ultima oră
Pe aceeași temă