Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Firea și Bodog au inaugurat noul spital de ortopedie Foișor

Primarul Gabriela Firea și ministrul Florian Bodog au inaugurat noul spital de ortopedie Foișor din București, care a fost reabilitat cu fonduri alocate de Primăria Capitalei.

Mihai Diac 0 comentarii

"De acum, Bucureștiul are unul dintre cele mai moderne spitale de ortopedie din Europa. Primaria Capitalei a finalizat o investitie esentiala in sanatatea tuturor romanilor. Aproape 50 de milioane de euro investiti in construirea si dotarea spitalului Foisor. Împreună cu ministrul Sanatatii, Florian Bodog, am inaugurat noul Spital de Ortopedie, Traumatologie si TBC Osteoarticular Foișor", a anunțat Gabriela Firea pe Facebook.

Potrivit Gabrielei Firea, modernizarea spitalului s-a realizat printr-o investiție de 37 milioane de euro în constructia cladirii, plus 7,5 milioane de euro în dotarea cu aparatură, la care se mai adaugă patru milioane euro recent alocați printr-o hotărâre de Consiliu General.

Comentarii

loading...