5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialFiul lui Will Smith, Jaden Smith reclamă dreptul de a purta fuste...

Fiul lui Will Smith, Jaden Smith reclamă dreptul de a purta fuste şi rochii

În vârstă de 19 ani, actorul Jaden Smith nu apelează la rochii şi fuste doar pentru a se afirma pe covorul roşu, ci le foloseşte şi în ieşirile sale obişnuite, construindu-şi un stil unic.

Însă acest lucru nu este pe placul tuturor şi sunt mulţi care îi şi spun.

Jaden Smith nu s-a lăsat intimidat şi a ţinut să lămurească lucrurile pe contul său de pe reţeaua de socializare Twitter: “Dacă vreau să port rochie, atunci o voi face şi acesta va fi începutul unui nou val… JADEN SMITH #ICON (Jaden Smith #simbol)”.

Deşi au existat şi mesaje răutăcioase, mulţi au reacţionat pozitiv la acest mesaj.

Şi, pentru a demonstra că este serios, Jaden Smith a şi lansat un brand de haine, MSFTSrepuplic, dedicată “misfits” (inadaptaţilor), tinerilor confuzi, fetelor care doresc să arate mai masculin, băieţilor care doresc să poarte fuste.

Jaden Smith şi-a început cariera cu un rol în filmul “În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness” din 2006, în care a jucat alături de tatăl său, şi a continuat cu un rol în SF-ul “Ziua în care Pământul se opri” din 2008.

De atunci a apărut în mai multe filme, printre care şi “Karate Kid” (2010) şi “After Earth” (2013).

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă