Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fondul pentru Mediu pentru acest an, aprobat de Guvern

Fondul pentru Mediu pentru acest an, aprobat de Guvern

Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, bugetul pe acest an al Fondului pentru Mediu şi al Administraţiei Fondului pentru Mediu, suma totală alocată fiind de aproape 520 milioane de lei, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

"Prin acesta se finanţează, practic, mai multe programe. (...) 'Rabla', 'Rabla plus', 'Casa Verde', e vorba şi despre programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, programul privind gestionarea deşeurilor, programul privind împădurirea terenurilor degradate, reconstrucţie ecologică şi gospodărirea durabilă a pădurilor", a spus Nelu Barbu, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului s-a referit şi la suma alocată pentru 2018 bugetului Fondului pentru Mediu.

"Vorbim despre aproape 520 de milioane, mai exact cifra este 519, 852 milioane de lei credite bugetare şi 2,852 milioane de lei credite de angajament", a precizat Barbu.

Potrivit acestuia, prin hotărârea aprobată de Executiv se estimează pentru anul acesta "necesitatea asigurării din excedentul anilor precedenţi a sumei de 845,891 milioane de lei, necesară restituirii taxei auto''. El a reamintit că taxa auto se restituie în condiţiile OUG 52/2017, informează AGERPRES.

Comentarii

loading...