Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Fostul ministru al Educaţiei, ieşire la protestul sindicatelor: "Să tacă. Cum de au tupeu...?"

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, a reacţionat dur pe pagina sa de Facebook la protestul iniţiat de sindicatele din învăţământ. Funeriu susţine că reprezentanţii sindicatelor ar trebui să păstreze tăcerea.

Rl online 0 comentarii

"Sindicatele din învățământul românesc să tacă: de 6 ani conduc ministerul. Fie direct, prin liviupopi, fie indirect prin pesede. Cum de mai au tupeul să glăsuiască? Sau protestează împotriva propriului lor eşec?", scrie fostul ministru pe Facebook.

Reacţia fostului ministru vine după ce sindicaliştii au anunţat că pichetează sediul Ministerului Muncii, ei cerând, între altele, modificarea OUG 3/2018 privind unele măsuri fiscal - bugetare, prin care mii de angajaţi din învăţământ aflaţi în concediu medical pierd sume importante din venit şi renegocierea Legii cadru nr. 153/2017 privind salarizarea bugetarilor, despre care spun că a creat discriminări atât în rândul angajaţilor din sistemul bugetar, cât şi în rândul angajaţilor din învăţământ.

Comentarii

loading...