Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fostul principe Nicolae a adresat un mesaj către români, după decesul Regelui Mihai

Fostul principe Nicolae a adresat un mesaj către români, după decesul Regelui Mihai

Fostul principe Nicolae a postat pe contul său de Facebook un mesaj adresat tuturor românilor în urma decesului bunicului său, Regele Mihai.

Mihai Diac 0 comentarii

”Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile deosebite și mesajele transmise în aceste zile de doliu și de despărțire de cel care a fost bunicul meu, Regele Mihai I. Este o pierdere imensă pentru noi toți dar mai presus de aceasta, este o onoare că l-am avut printre noi. Bunicul meu, Regele nostru, a fost pentru noi toți un model și un simbol de loialitate, generozitate si modestie. Va avea mereu un loc de cinste în sufletul neamului românesc", a scris fostul principe.

De asemenea, el a mulțumit oficialilor care s-au implicat în organizarea funeraliilor:

"Doresc să îi mulțumesc de asemenea domnului General Nezir și tuturor celor implicați în onorarea memoriei Regelui Mihai I, Regele nostru, pentru devotamentul și profesionalismul de care au dat dovadă în organizarea funeraliilor", a scris nepotul Regelui Mihai.

Comentarii

loading...