15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSocialFOTO. Taximetristă, bătută și violată. Autorul, a fost prins

FOTO. Taximetristă, bătută și violată. Autorul, a fost prins

UPDATE

Potrivit reprezentanţilor IPJ Hunedoara, bărbatul de 41 de ani a fost prins de poliţişti pe raza municipiului Hunedoara şi a fost condus la sediul Poliţiei pentru a fi audiat.

”În jurul orei 14.00, în urma activităţilor investigative şi de căutare, poliţiştii hunedoreni au reuşit prinderea şi reţinerea, pe raza muninicipiului Hunedoara, a prezumtivului autor al infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate comise asupra unei taximetriste. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri, urmând a fi prezentat mâine judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara.

 

O taximetristă din municipiul Hunedoara a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa că a fost ameninţată, bătută şi violată de un client al său, poliţiştii pornind în căutarea bărbatului care este recidivist tot pentru infractiuni de viol.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, în noaptea de duminică spre luni, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie din localitate că în timp ce desfăşura activităţi de taximetrie, a fost abordată de un client, care a solicitat sa il transporte in cartierul Hăşdat.

”Ajunşi la destinaţie, barbatul a lovit-o si a amenintat-o, cerandu-i sa il transporte pe un câmp, in afara localităţii, unde, sub ameninţare, a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, transmite IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, iar în scurt timp, în urma cercetărilor efectuate, au reuşit identificarea unui bărbat de 41 de ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea faptelor.

Pe numele barbatului a fost emis mandat de aducere, iar poliţiştii îl caută. În activităţile de căutare a fost implicat întreg colectivul Poliţiei Municipiului Hunedoara, dar si poliţişti de la alte subunitati din judeţ.

Bărbatul căutat se numeşte Batalan Petru (1.70 m), constituţie atletică, ten masliniu, este recidivist tot pentru fapte de viol.

Suspect urmărit de polițiști

 

Cele mai citite

România are un stand la expoziția economică din Kazahstan

România are, în premieră, un stand la expoziția economică din Kazahstan, anunță Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului din România. "România, promovată în premieră la Almaty,...

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...

Viktor Orban anunță că 2024 va fi anul înlocuirii hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă

În acest an ar putea lua sfârşit o perioadă ingrată a civilizaţiei occidentale, prin înlocuirea lumii construite pe baza hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă