11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSocialGălățeanul care a pierdut pariul cu Dragnea a plecat definitiv din România

Gălățeanul care a pierdut pariul cu Dragnea a plecat definitiv din România

În postare Bogdan Lungu are scris mesajul “Aşa cum am spus…am plecat! Mândru că sunt Român!”, însoţită e o fotografie în care acesta apare în faţa Empire State Building din New York, ţinând deaspura capului un drapel României.

În comentariile postării, gălăţeanul este întrebat dacă a părăsit definitiv România, iar replica sa este: “Aproape.” Altcineva îi provoacă, spunându-i “pariu pe o naveta de bere ca te întorci anul viitor, în vara?”, iar Bogdan Lungu îi răspunde “Bun pariu!Pariu că nu revin?!”.

Gălăţeanul Bogdan Lungu a mers luni la sediul PSD cu o ladă de bere, după ce a pariat pe Facebook, la o postare a liderului PSD, că cel care scrie mesajele nu este Liviu Dragnea. A mizat pe o navetă de bere pe care o va da în cazul în care apare un selfie făcut de Liviu Dragnea în trafic, ceea ce s-a şi întâmplat ulterior.

Bogdan Lungu a refuzat însă să mănânce mititeii pe care i-a adus liderul PSD, spunând că se rezumă la berea sa.Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, după berea pe care a băut-o împreună cu gălăţeanul Bogdan Lungu, bărbatul care a pierdut un pariu cu liderul PSD, pe Facebook, că şi următorul pariu, privind construcţia a peste 150 km de autostradă, îl va câştiga.

Întrebat dacă l-a convins pe gălăţean să voteze cu PSD, după ce bărbatul a recunoscut că a participat la mitingurile anti-PSD, Liviu Dragnea afirmat că nu acesta a fost subiectul.

Cât priveşte următorul pariu, pe construcţia a 150 de km de autostradă până în 2020, Dragnea este convins că îl va câştiga şi pe acesta.

 

Cele mai citite

Neuropatie diabetică: Tipuri, simptome și cauze

Neuropatia diabetică este o complicație a diabetului care afectează sistemul nervos. Este o boală progresivă, iar simptomele se agravează în timp. Neuropatia diabetică apare atunci...

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...

ROCA Investments înregistrează creștere pentru al șaselea an consecutiv, în pofida unui an plin de provocări, și o valoare de piață de 81,64 mil...

ROCA Investments, cea mai dinamică companie de private equity din România, celebrează șase ani de activitate pe piața locală. Compania anunță o evaluare curentă...
Ultima oră
Pe aceeași temă