Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gest impresionant la catafalcul Regelui Mihai

Gest impresionant la catafalcul Regelui Mihai

Zeci de mii de oameni, de toate vârstele, au venit la Palatul Regal, la catafalcul Regelui Mihai. Printre cei care au lăsat mesaje, flori şi candele au fost şi mulți elevi, care au aflat despre Regele Mihai din manualele de istorie sau din povestirile părinților și ale bunicilor.

Elena Marinescu 0 comentarii

La Palatul Regal au venit şi elevi ai Colegiului Naţional „Sfântul Sava”, cu care Regele Mihai a avut o legătură foarte strânsă. Când era la Clasa Palatină, el a beneficiat de instrucţia profesorilor de la colegiu, care au făcut parte şi din comisia de Bacalaureat care i-a acordat diploma regelui. Elevii au adus o coroană de flori, cu dedicaţia „de la Savişti”, pe care au agăţat-o de poarta Palatului.

La „Sfântul Sava” a fost făcut chiar şi un altar în omagiul Majestăţii Sale Defuncte. Elevii au stat cu evlavie la catafalcul Regelui, purtând uniformele şcolii care au coroana regală cusută peste stema liceului în partea stângă a pieptului. 

 

Comentarii

loading...