4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialGică Popescu: Cu Ionuţ Lupescu la conducere, fotbalul românesc poate intra în...

Gică Popescu: Cu Ionuţ Lupescu la conducere, fotbalul românesc poate intra în normalitate

“Ne bucurăm că Ionuţ Lupescu a decis să intre în competiţia pentru şefia FRF, pentru că fotbalul poate intra în normalitate odată cu alegerea sa, dacă acest lucru se va întâmpla, şi eu sper să se întâmple, astfel încât lucrurile să se mai facă şi normal la noi. Mai sunt două zile, Ionuţ a avut o campanie curată, în care a încercat să îşi prezinte proiectul său tuturor membrilor care vor merge la vot în 18 aprilie. Alegerile de la FRF trebuie să fie un moment de răscruce al fotbalului românesc, pentru că există posibilitatea să se aleagă dintre un manager sportiv şi un manager cu viziuni politice, care are un trecut politic şi nicidecum unul fotbalistic”, a spus Gică Popescu.

El a adăugat că fotbalul românesc “merită un preşedinte mai bun”.

“Cred că fotbalul românesc merită un preşedinte mai bun. Este o posibilitate extraordinară ca membrii Generaţiei de Aur, care au făcut performanţă pe teren, să facă şi la nivel administrativ”, a subliniat fostul internaţional român.

Gică Popescu a mai spus că, după ce mulţi îl cunosc pe Ionuţ Lupescu ca fotbalist, ar avea ocazia să vadă şi viziunea sa managerială, după cei şase ani petrecuţi la UEFA.

La alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal au fost validaţi patru candidaţi, Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

Adunarea Generală de alegeri a Federaţiei Române de Fotbal a fost convocată de Comitetul Executiv pentru data de 18 aprilie 2018, ora 11,00. Două sute cincizeci şi şapte de membri afiliaţi au drept de vot la alegerile pentru şefia FRF din 18 aprilie.

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă