Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Google anunță un program de susținere a industriei media

Google anunță un program de susținere a industriei media

Grupul Google a anunțat lansarea unui nou program de susținere a industriei de știri.

Mihai Diac 0 comentarii

"Anunțăm un program de licențiere pentru plata editorilor de conținut de înaltă calitate pentru o nouă experiență de știri lansată la sfârșitul acestui an. Acest program va ajuta editorii participanți să își monetizeze conținutul printr-o experiență îmbunătățită de povestire care le permite oamenilor să se adâncească în povești mai complexe, să rămână informați și să fie expuși la o lume cu diferite probleme și interese", transmite un comunicat difuzat, pe internet, de Google News.

Programul va avea, drept primi beneficiari, editori dintr-o serie de țări de pe glob.

"Acest efort va diversifica sprijinul nostru pentru companiile de știri astăzi, bazându-se pe valoarea pe care o oferim deja prin Căutare și eforturile noastre continue cu Inițiativa de știri Google pentru a ajuta jurnalismul să prospere în era digitală. Deși am finanțat anterior conținut de înaltă calitate, acest program este un pas important înainte în modul în care vom susține crearea acestui tip de jurnalism. Pentru început, am semnat parteneriate cu publicații locale și naționale din Germania, Australia și Brazilia", precizează Google.

Comentarii

loading...