8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSocialGrecia: A fost emis mandat de arestare pe numele patronului lui Răzvan...

Grecia: A fost emis mandat de arestare pe numele patronului lui Răzvan Lucescu

Presa din Grecia notează că arbitrul meciului PAOK Salonic – AEK Atena a scris în raportul de joc că întâlnirea a fost întreruptă la scorul de 1-0. Meciul a fost suspendat după ce Varela a marcat, însă arbitrul a anulat golul pe motiv pe ofsaid, după ce s-a consultat cu asistenţii.

Imediat după decizia arbitrilor, oficiali de la PAOK au intrat pe teren şi au protestat, în frunte cu patronul Ivan Savvidis, care avea o armă asupra lui.

Antrenorul echipei AEK Atena, Manolo Jimenez, a povestit pentru presa din Spania că el şi jucătorii săi s-au temut pentru viaţa lor. “PAOK a marcat un gol din ofsaid, arbitrul l-a anulat şi jucătorii au început să protesteze 4-5 minute fără ca centralul să elimine pe cineva. Apoi a intrat pe teren un om cu gărzi de corp şi s-a dus spre arbitru, apoi a venit spre banca noastră şi a început să ameninţe pe toată lumea. La început nu ştiam că avem o armă. Apoi am văzut. Patronul lui PAOK s-a dus direct spre arbitru. Apoi au vrut să încheiem meciul, dar preşedintele nostru ne-a spus să nu mai mergem pe un teren unde un om are o armă. Federaţia greacă trebuie să vadă aceste lucruri şi să ia o decizie. Pentru un gol anulat să intri pe teren să ataci arbitrul. Incredibil”, a declarat Jimenez, potrivit News.ro.

El a mai spus că poliţia i-a protejat tot timpul pe jucătorii de la AEK, care însă nu au putut pleca spre Atena aseară, urmând să facă acest lucru în cursul dimineţii.

Ministerul Sportului ia în calcul chiar suspendarea campionatului acum, cu cinci etape înainte de final. “La un fenomen extrem e nevoie de decizii curajoase. Imaginile de la PAOK – AEK rănesc fotbalul nostru”, a declarat George Vassiliadis, ministrul adjunct al Sportului, care anunță o întâlnire cu federația elenă, UEFA și FIFA pentru a lua rapid o hotărâre. Iar clubul lui Răzvan Lucescu riscă în cel mai rău caz retrogradarea.

Atenienii au mai dezvăluit ceva. “Savvidis i-a urlat centralului: «Ești mort!». Și l-a lovit pe directorul nostru, Dimitriadis”. Fapte trecute în raport de arbitru. De aceea, PAOK poate fi chiar retrogradată.

Incidentele de la meci au intervenit la câteva ore după ce Comisia de apel a Federaţiei Elene de Fotbal a anulat cele trei puncte retrase echipei PAOK Salonic, după partida cu Olympiacos Pireu, astfel că formaţia din Salonic a putut avea spectatori în tribune.

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă