Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Harghita: Circulaţie îngreunată pe DN 11 B, din cauza torenților

Circulaţia pe DN 11 B, între localităţile Cozmeni, din Harghita, şi Târgu Secuiesc, din Covasna, este îngreunată din cauza unor torenţi formaţi în urma topirii zăpezii, care traversează carosabilul.

Rl online 0 comentarii

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Harghita, Adrian Pănescu, a precizat că fenomenul se semnalează pe aproximativ 100 de metri, aproape de limita cu judeţul Covasna, iar debitul apei, cu aluviuni, este destul de mare.

Torenţii s-au format atât în urma topirii zăpezii de pe versantul din apropiere, cât şi a ploilor abundente înregistrate în cursul zilei de marţi.

Drept urmare, circulaţia este îngreunată, iar şoferilor li se recomandă să circule cu viteză redusă şi să manifeste atenţie sporită atunci când traversează porţiunea de drum peste care trece apa cu aluviuni.

Pănescu a subliniat că lucrătorii Secţiei de Drumuri Naţionale Harghita "monitorizează sectoarele de drum unde se pot produce astfel de evenimente, pentru a asigura siguranţa traficului".

Comentarii

loading...