7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSocialHunedoara: 14 stâlpi şi indicatoare rutiere au fost furate

Hunedoara: 14 stâlpi şi indicatoare rutiere au fost furate

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, echipele Secţiei de Drumuri Naţionale Deva au descoperit că de pe Drumul Naţional 74 au dispărut 14 stâlpi şi indicatoarele rutiere aferente.

“«Pierdut» stâlpi cu indicatoare rutiere şi elementele din cadrul unei parcări! Echipele SDN (n.r. Secţia de Drumuri Naţionale) Deva au sesizat că pe sectorul DN 74 Mihăileni – Buceş au dispărut 14 stâlpi şi indicatoarele rutiere aferente. Printre acestea, indicatoarele de avertizare «Copii» sau «Depăşire interzisă»”, a arătat DRDP Timişoara.

De asemenea, reprezentanţii instituţiei au transmis că pe alt sector de drum din judeţul Hunedoara, DN 76, în zona localităţilor Câinelu de Jos – Fornădia, s-a constatat dispariţia unei bănci şi a mesei amplasate într-o parcare.

“Tăblia pieselor dispărute era din lemn, iar postamentul din piatră. Parcarea a fost amenajată în cadrul proiectului de reabilitare a tronsonului Şoimuş – Brad, lucrările fiind recepţionate în decembrie 2017”, a informat DRDP Timişoara.

Cazurile au fost sesizate către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara.

La mijlocul lunii aprilie, o parcare întreagă a fost furată în judeţul Hunedoara. Astfel, din spaţiul de refugiu aflat pe DN 76, între localităţile Brad şi Groşi, au dispărut băncile, masa, coşurile de gunoi şi alte elemente din fier forjat.

Totodată, în toamna anului trecut, două bănci şi două mese au fost furate dintr-o parcare aflată la patru kilometri de cea jefuită în luna aprilie. Hoţii nu au fost depistaţi de poliţişti.

Cele mai citite

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă